Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies?    Cyberbezpieczeństwo AKCEPTUJĘ

Odkryj



Nasze sklepy!

* * *

Zapoznaj się ze wszystkimi naszymi sklepami. Kto wie czy nie jesteśmy tuż za rogiem? Nasze punkty odnajdziecie w Skarżysku, Starachowicach, Radomiu, Szydłowcu, Suchedniowie, Końskich, Bliżynie, Stąporkowie, Opocznie czy też Jędrzejowie.

Powiększ mapę


Pokaż Piekarnia Batmar na większej mapie

Poznaj



Nasze specjały!

CHLEB TRADYCYJNY

Doskonały delikatny smak, podany w tradycyjnej formie codziennego chleba. Pieczywo mieszane na naturalnym zakwasie żytnim z dodatkiem drożdży, bez konserwantów.

CHLEB WŁOSKI

Pieczywo mieszane pszenno-żytnie na bazie oliwy z oliwek z dodatkiem serwatki o delikatnym porowatym miękiszu. Wizualnie zbliżony do włoskiej ciabatty z chrupiącą skórką. Charakteryzuje się również długo utrzymującą się świeżością. Zawiera drożdże.

CHLEB RAZOWY Z ŻURAWINĄ

Swój charakterystyczny smak zawdzięcza żurawinie, której obecność nadaje niepowtarzalny smak każdej kanapce. Pieczywo mieszane, żytnio-pszenne, ze znaczną przewagą mąki żytniej z pełnego przemiału, na naturalnym zakwasie.

Pączki

Na zdjęciu pączek z marmoladą polany lukrem ze skórką pomarańczową Balans smaków i aromatów zamknięty w jednym pączku! Nasze pozostałe pączki są także wypełnione: różą, adwokatem, toffi, kokosem oraz kremem orzechowo-czekoladowym.

Chleb z Ziarnem

Wilgotny, zwarty, o chrupiącej skórce. Z ziarnami soi, sezamu, słonecznika, dyni i siemienia bez konserwantów, z dodatkiem drożdży. Ciemną barwę miękiszu zawdzięcza zawartości naturalnego słodu jęczmiennego oraz zakwasu żytniego. Pieczywo mieszane, pszenno-żytnie, z dodatkiem ziaren.

Chleb "Kaszanka"

Pieczywo mieszane żytnio-pszenne z przewagą mąki żytniej, na naturalnym zakwasie żytnim z dodatkiem drożdży, ziaren słonecznika i naturalnego słodu jęczmiennego. Źródło błonnika.

Chleb Słowiański

Pieczywo mieszane pszenno-żytnie na zakwasie pszennym. Dużą porowatość zawdzięcza napowietrzeniu podczas cyklu mieszania ciasta, dlatego nie wymaga dodatku drożdży.

Pączusie Serowe

Do ciasta dodajemy mielony ser twarogowy. Dzięki czemu nasze pączusie są puszyste i wilgotne. Posypane cukrem pudrem tworzą niemal idealną przekąskę "na raz".

Dołącz



Do Nas!

Doświadczony Piekarz

Jeśli masz doświadczenie w piekarnictwie proszę skontaktuj się z nami.

+48 519 681 690

Doświadczony Cukiernik

Jeśli masz doświadczenie w cukiernictwie proszę skontaktuj się z nami.

+48 519 681 690

Projekty



UE

Tablica